Web dizajn koji će Vaš sajt pozicionirati na prvu stranu Googla

Web Dizajn
Izrada web sajta

Šta naši klijenti kažu?

Velibor - Medofit

Počeli smo sa oglasima, pa sa optimizacijom, sada imamo i online prodavnicu. I na prvoj smo Google strani. Telefoni zvone, narudžbine stižu.

Vlada - Staklokomerc

Sada znam sta je to Optimizacija sajta. I vidim rezultate . Svaki dan.

Ljubomir - Avaco rentacar

Od kada smo počeli Google oglašavanje, počeli su da nas zovu iz celoga sveta. Telefoni zvone. Ovo radi odlično

Sasa R.- City renta car

Jako sam zadovoljan. Investicija se otplatila.

Svetlana N. - Mogi skola jezika

Od kada su preuzeli kampanju od druge agencije , počeli su dobri rezultati. Pametni Oglasi prate moje zahteve.

Sanja Saric - Advokat

Pametni Oglasi su mi napravili sajt i pozicionirali me na prvu strana Google. Dobila sam nove klijente iz Srbije, Kanade. Telefon zvoni stalno

Izrada Web Sajta - Web Dizajn

Primeri govore više od hiljadu reči Pogledajte primere OPTIMIZOVANIH WEB SAJTOVA

 

Pogledajte portfolio izradjenih i optimizovanih web sajtova Pogledajte primere OPTIMIZOVANIH WEB SAJTOVA

IZRADA WEB SAJTA PRILAGODJENOG PRETRAŽIVACIMA (Google,Yahoo..)

 

Ako želite da budete visoko plasirani na pretraživačima (Google, Yahoo,Bing..) , trebate vas web sajt prilagoditi ovim pretraživacima (proces koji se zove Optimizacija ).

Sastavni deo optimizacije je izrada ili redizajn postojećeg web sajta na takav način da on postane "prijatelj "sa mašinama za pretraživanje i da te mašine( Google, Yahoo, Bing ) prepoznaju kvalitet informacija koje Vaš web sajt pruža onima koji traže informacije za robu ili usluge koju Vi nudite, kao i da Vas zbog toga pozicionira na prvu stranu..

To je teško precizno prevesti na srpski ali originalno se zove

Search engine optimization (SEO) friendly website design

Najvažnije je kod izrade novoga web sajta ( ili redizajna postojećeg web sajta ) da se sa optimizacijom počne pre sama izrade , tako što će se napraviti plan izrade vašeg web sajta sa aspekta optimizacije. To podrazumeva odredjenu strukruru web sajta, link strukturu, pravilne navigacije, i veoma važna stvar

Web site usability

( u prevodu korisnost web sajta). Morate napraviti web sajt za Vaše korisnike i buduće klijente kojii će biti lak njima za upotrebu, gde će lako i brzo naći ono što traže ( user friendly ). Web sajt mora biti i lak za održavanje i da imate mogućnost lakog dodavanja izmena ( ubacivanje novih usluga, proizvoda itd ).

Sve ovo se radi sa jednim ciljem, da vaš web sajt bude izlistan na prvoj strani mašina za pretraživanje (Google, Yahoo, Bing ..) za kljucne reci za vaš posao. Ne za ime vaseg web sajta (česta zabuna) vec ako recimo prodajete telefonske centrale, kada neko trazi na netu (google) da kupi telefonsku centralu, vi trebate biti na prvoj strani rezultata Googl-a ( Vaš web sajt ) i tako pozicionirani imaćete šansu da Vas pronadju Vaši potencijalni klijenti.

Ako niste na prvoj strani ( 80 % onih koji traze nešto, naćiće sve sto traže na prvoj strani i nemaju potrebe da traže dalje ). Zbog toga postaje imperativ biti na prvoj strani Googl - a, ako želite da uspešno promovišete vas biznis na internetu.

Mi možemo da Vam pomognemo.

Naš tim profesionalaca će napraviti web sajt koji će ispuniti sve ove uslove i posle nekog vremena Vaš web sajt će biti na prvoj strani. To je put da vratite uloženi novac koji ste investirali u izgradnju novog ili redizajn postojećeg web sajta

 

 

Kontaktirajte nas. Možemo Vam dati konsultacije po ovom pitanju, ili vam izraditi (redizajnirati postojeći) web sajt.

 

 

Formular za početnu procenu naše usluge
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Vaš website:
Upišite 2 + 2= ?
(Obavezno polje)
Vrsta usluge:
Vaš budžet:
Kljucne reči za Vaš posao: Dodatna pitanja: