hotel venecija venice hotelputovanje venecija italija hotel venezia venecija italija bed and breakfast venice prenociste venecija

& DS Sound  
ALLA VITE DORATA - Cannaregio 4690/B 30121 VENEZIA Tel. 041-2413018 Fax. 041-5220420    Email: info@allavitedorata.com

ALLA VITE DORATA

 

VENICE

 

ITALY

Rezervacija

 

 

 

 


Romantican hotel u centru Venecije

Ovaj mali i elegantni hotel je smesten u samom centru Venecije, na dva koraka od Rijalta i na 10 minuta od Trga San Marko u Veneciji. U okolini cete naci razne vrste restorana gde mozete da probate tipicnu venecijansku kuhinju.

Telefon /Phone: +0039 (0)41-2413018 -Aleksandra

E mail info@allavitedorata.com // web sajt www.allavitedorata.com/

Maj 2009 SPECIAL - 10% OFF

(You have to mention this ad)(Morate da pomenete ovaj Google oglas da bi dobili popust)

 

Our LOW regular prices for rooms in EURO (10% off from this price)

Cene su orijentacione -menjauju se u zavisnosti od sezone, da biste znali tacne cene popunite formular ispod

Single / Jednokrevetna - € 75

Double x/ Dvokrevetna - € 95

Double with Canal View + extra bed/Dvokrevetna sa pogledom na kanal - € 159

Double with Canal View/ Dvokrevetna sa pogledom na kanal - € 139

Zovite nas odmah /Call us NOW

Telefon /Phone: +0039 (0)41-2413018 -Aleksandra

E mail info@allavitedorata.com // web sajt www.allavitedorata.com/

 


Sve sobe imaju plafone sa drvenim gredama. Neke imaju pogled na tipican vencijanski kanal.

Jedna soba je specijalno uredjena za osobe sa otezanim kretanjem.
Sve sobe imaju svoje kupatilo, satelitsku televiziju, besplatan pristup internet-u (wi-fi), sef, minibar, grejanje i klima uredjaje koje mozete sami da podesavate.

 Dorucak se sluzi u sali za dorucak sa pogledom na kanal.


Mapa -Gde se nalazi nas hotel

Kako da dodjete do nas

Avionom Od aerodroma Marko Polo
Kopnom
Uzmite autobus ATVO(direktan za Veneciju. Karta kosta 3eura i u cenu je uracunat i prtljag) ili ACTV broj 5 prema Veneciji – Piazzale Roma(karta kosta 2,50eura ali je autobus gradskog saobracaja i staje na svim stanicama). Na P.le Roma uzmite brod broj 1( karta za turiste kosta 6,50eura i ako vam nude karte koje traju 2 ili 3 dana, dobro razmislite da li vam trebaju, jer je u Veneciji sve blizu) smer San Marko/Rijalto i sidjite na stanici Ca’ d’oro. Iz ulice Ca’ d’oro skrenite desno i idite do trzica Santi Apostoli. Zatim skrenite levo u ulicu Salizada del Pistor i idite do ulice Rio terà di Franceshi gde cete skrenuti desno. Nastavite tom ulicom do ulice Rio terà Santi Apostoli i zatim skrenite levo. Idite do kioska sa novinama i skrenite levo u ulicu Rio terà Barba Frutariol i idite do samog kanala gde cete na vasoj desnoj strani videti nas hotel “Alla vite dorata” gde mozete da govorite srpski (da vas ceo svet razume).
Vodenim putem
Taksijem - Uzmite taxi u aerodromskoj luci(od aerodroma vam treba 10 minuta hoda, nazalost, ukinuli su satl koji je povezivao aerodrom sa lukom). Taksisti mozete da kazete da vas vozi do Rio terà Barba Frutariol i sidjite ipred samog hotela.
Alilaguna linea blu - Uzmite brod Alilaguna linea blu u aerodromskoj luci i sidjite na stanici Fondamenta Nuove(treba vam 38 minuta, a karta kosta 13eura). Cim izadjete iz broda skrenite desno i posle prvog mosta udjite u ulicu Salizada dei Spechieri, predjite preko trga Gesuiti i posle drugog mosta idite pravo ulicom Salizada Seriman, zatim predjite treci most i nastavite ulicom Salizada del Spezier do kioska sa novinama gde cete skrenuti desno u ulicu Rio terà Barba Frutariol. Idite do kanala i na desnoj strani cete videti nas hotel "Alla vite dorata".

Vozom
Od zeleznicke stanice Santa Lucia uzmite brod broj 1 prema San Marku i sidjite na stanici Ca’ d’oro(4° stanica). Nastavite kao sto je opisano pod "avionom- kopnom".

Autom
Parkirajte auto u jednoj od garaza na Piazzale Roma. Uzmite brod broj 1 i sidjite na stanici Ca’d’oro. Nastavite kao sto je opisano pod “avionom-kopnom”.Ako parkirate na Tronchetto(malo ostrvce pre ulaska u Veneciju na desnoj strani gde je parking jevtiniji) uzmite liniju broj 2 , sidjite na Piazzale Roma i uzmite liniju broj 1. Sidjite na stanici Ca’ d’oro i nastavite kao sto je opisano pod "avionom-kopnom".

Telefon /Phone: +0039 (0)41-2413018 -Aleksandra

E mail info@allavitedorata.com // web sajt www.allavitedorata.com/

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postavite vas oglas na prvu stranu GOOGLE (vec od 55 Evra mesecno)

 

VISE DETALJA O OVOME Posetite nas web sajt -Klikni ovde