Optimizacija web sajta za Google

SEO Srbija

Šta naši klijenti kažu?

Velibor - Medofit

Počeli smo sa oglasima, pa sa optimizacijom, sada imamo i online prodavnicu. I na prvoj smo Google strani. Telefoni zvone, narudžbine stižu.

Vlada - Staklokomerc

Sada znam sta je to Optimizacija sajta. I vidim rezultate . Svaki dan.

Ljubomir - Avaco rentacar

Od kada smo počeli Google oglašavanje, počeli su da nas zovu iz celoga sveta. Telefoni zvone. Ovo radi odlično

Sasa R.- City renta car

Jako sam zadovoljan. Investicija se otplatila.

Svetlana N. - Mogi skola jezika

Od kada su preuzeli kampanju od druge agencije , počeli su dobri rezultati. Pametni Oglasi prate moje zahteve.

Sanja Saric - Advokat

Pametni Oglasi su mi napravili sajt i pozicionirali me na prvu strana Google. Dobila sam nove klijente iz Srbije, Kanade. Telefon zvoni stalno

s

Optimizacija sajta

Kada neko na Google trazi uslugu ili robu koju Vi nudite, Vaš web sajt MORA BITI NA PRVOJ STRANI. Ako nije, potencijalni Vaši klijenti ce naći Vašu konkurenciju. Oni će dobiti taj posao.
Kako da Vi dobijete taj posao?
Uradite Optimizaciju Vašega Web Sajta

Optimizacija sajta - SEO ( paket 6 meseci ) - od 690 Evra (više ako je konkurencija veća )( plaća se u 6 mesečnih rata)
Održavanje pozicija - 50 Evra mesečno (nakon postizanja pozicija na prvoj strani Google)
Od prvoga dana pratite Vaše rezultate. Kada sumirate sve poslove koje ste dobili isključivo od optimizacije sajta i Google oglašavanja(a ne biste ih dobili da ne radite ovo) videćete da se Vaša investicija isplatila i da zaradjujete na njoj.
ROI - povraćaj investicije je cesto 300-600% .
8 od 10 naših klijenta (80%)je posle 2 meseca imalo zaradu dovoljnu da finansira ostatak procesa. Vaša je samo inicijalna investicija, sve ostalo investirate od novca KOJI STE ZARADILI od optimizacije web sajta.

Sta je optimizacija sajta ?


Prilikom pretrage interneta 80% korisnika koristiti Google pretraživač.Ostalih 20% odlazi na druge pretraživače kao što su Yahoo, Bing, Ask.com, AOL, AltaVista i dr.
Sajtovi koji su visoko rangirani na pretraživačima dobijaju veliku posećenost, što je i svrha posedovanja web sajta.

Za uspeh sajta na internetu nije garancija samo izrada web sajta i njegov dizajn. Kako znati da li je Vašem sajtu potrebna optimizacija? Pre svega morate imati uvid koje je trenutno stanje i pozicija Vašeg sajta na internetu. Optimizacijom sajta postižete da vam se sajt plasira među prvih deset za ključnu reč bitnu za vaš posao tj na listi rezultata pretrage naćićete se na prvoj strani. U tom slučaju imate veliku šansu da vas potencijalni klijent pronađe. Da bi optimizacija sajta bila uspešna neophodno je poznavanje svih relevantnih faktora koji utiču na optimizaciju web sajta.

Danas je internet tržište veom zahtevno i ne prašta nestručnost. Optimizaciju sajta morate poveriti stručnim ljudima.

Ukoliko optimizaciju sajta radite sami usled stalnog eksperimentisanja i menjanja sajta doćićete u situaciju da pogoršate poziciju vašeg sajta na pretraživačima. Optimizacija sajta predstavlja proces u koji su uključeni svi SEO resursi radi detaljne analize sajta i pravljenja dobrog SEO plana. Sve je veća potreba za optimizacijom sajta jer se na taj način poboljšava pozicija sajta na pretraživačima što je preduslov da dođete do svojih potencijalnih klijenata. Optimizacija web stranica za pretraživače je primarna prilikom izrade internet prezentacije. SEO optimizacija je proces u optimizovanju sajta koji ima cilj što bolju posećenost sajta, kao i bolje rangiranje na najpoznatijiim svetskim pretraživačima kao što su Google, Yahoo, Bing. SEO ili Search Engine Optimization znači optimizaciju web sajta za internet pretraživače ili prilagođavanje sajta pretraživačima radi povećanja posećenost Vašeg sajta.Osnovni cilj optimizacije je da sadržaj sajta bude dostupan što većem broju posetilaca i da za definisane ključne reči bude na što boljoj poziciji na Google pretrazi.

Optimizacija sajta - Google prva strana optimizacija.

Optimizacija sajta može dovesti Vaš web sajt na prvu stranu Google. Optimizacija sajta je proces koji se radi sa ciljem da Vaš web sajt pozicioniramo na prvu stranu Google. Optimizacija obuhvata
On page ( promene koje se rade na samome sajtu koje su 15% procesa)
Off page ( sve ostalo sto se mora uraditi da Vaš web sajt postane "prijatelj" sa Google)

Slika pokazuje koliko i koji segment optimizacije sajta je najvažniji deo Google algoritma koji odredjuje koji sajt ce biti na prvoj strani. Algoritam ce postaviti na najvisu poziciju onaj sajt koji onome ko traži neku informaciju na Google daje najbolje informacije o tome sta traži.

Ako ne znate šta ovi termini znace ( Trust/Authority of the host domain - Autoritet sajta, Link popularity - Link popularnost, Anchor Text of External link to your page - Tekst u linkovima drugih sajtova koji imaju link ka Vašem sajtu itd ..) i ako ih ne koristite pravilno u procesu optimizacije sajta, prva strana Google ce biti nedostižna za Vas.

Optimizacija sajta

Pametni Oglasi primenjuju samo dozvoljene metode ( Google webmaster guidelines )za pozicioniranje sajta na prvu stranu Google. Ako optimizaciju sajta poverite amaterima , koji primenjuju nedozvoljene metode ( black hat ) sa ciljem sto brzih rezultata, vaš web sajt može biti zabranjen i izbačen sa Google indexa.
Optimizacija sajta postaje imperativ ako zelite da imate uspešno internet prisustvo. Vaš web sajt ( ma kako dobro izgledao i skupo placen )ako nije pozicioniran na prvu stranu Google-a NE POSTOJI

Naša glavna kompanija Smart Ad iz Toronta je u kapacitetu da kvalitetno i profesionalno uradi Internet promociju za Vas.
Naše 15 godišnje iskustvo, naše znanje, naša licenca od Googla ( mi smo certified Google Advertising Professional) su naše kvalifikacije.

ROI ( Return on invetsment - Povraćaj investicije ) ne retko je 300% - 600% .

Kontaktirajte nas, biće nam drago da Vam izložimo plan optimizacije Vašega web sajta, koji će biti napravljen prema Vašim potrebama i zahtevima.

 e-mail: info@pametnioglasi.com | Telefon 061 29 555 10

 

 

Formular za početnu procenu naše usluge
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Vaš website:
Upišite 2 + 2= ?
(Obavezno polje)
Vrsta usluge:
Vaš budžet:
Kljucne reči za Vaš posao: Dodatna pitanja: