Optimizacija web sajta za Google

SEO Srbija

Šta naši klijenti kažu?

Velibor - Medofit

Počeli smo sa oglasima, pa sa optimizacijom, sada imamo i online prodavnicu. I na prvoj smo Google strani. Telefoni zvone, narudžbine stižu.

Vlada - Staklokomerc

Sada znam sta je to Optimizacija sajta. I vidim rezultate . Svaki dan.

Ljubomir - Avaco rentacar

Od kada smo počeli Google oglašavanje, počeli su da nas zovu iz celoga sveta. Telefoni zvone. Ovo radi odlično

Sasa R.- City renta car

Jako sam zadovoljan. Investicija se otplatila.

Svetlana N. - Mogi skola jezika

Od kada su preuzeli kampanju od druge agencije , počeli su dobri rezultati. Pametni Oglasi prate moje zahteve.

Sanja Saric - Advokat

Pametni Oglasi su mi napravili sajt i pozicionirali me na prvu strana Google. Dobila sam nove klijente iz Srbije, Kanade. Telefon zvoni stalno

Optimizacija web sajta - Važno je biti na prvoj strani Googl a

 

Optimizacija web sajtova - Google prva strana optimizacija.

(SEO- Search engine optimization)

Napravili ste web sajt , i trebaju vam posetioci koje ćete pretvoriti u vaše kupce.
I najlepši sajt na svetu ne vredi puno ako nema ko da ga vidi , ako nema posetilaca zbog kojih je i napravljen.
To je nemala investicija , koja bi trebala da vam u dogledno vreme donese neki profit..
Da bi vaš web sajt počeo da daje rezultate mora se nalaziti na prvoj ili drugoj strani pretraživaca kao sto su Google ,Yahoo, Bing ...
Da bi se vaš sajt pojavio na prvoj strani kada neko traži klucne reci za vaš posao, imate dva rešenja
- Ako su vam potrebni brzi rezultati , onda je rešenje ( Pay per click Google adword) kampanja gde vas oglas moze biti postavljen na prvu stranu za 24 sata, I vi ćete odmah početi da dobijate posetioce na vaš web sajt.
- Svako ko ukuca u pretraživac Google ključnu reč koja najbolje opisuje vaš posao,i na koju je podešen vas oglas, ce videti vaš oglas (na desnoj strani gde se prikazuju SPONZORISANE VEZE ) ako ga bude interesovalo on će kliknuti na oglas i vi ćete platiti samo kada neko klikne na vaš oglas i dodje na vaš web sajt.

Ako hoćete dugoročno rešenje , onda je opcija OPTIMIZACIJA sajta rešenje za Vas.
Optimizacija web sajta je podešavanje vašega sajta , da postane “prijatelj” sa mašinama za pretragu kao sto su Google , Yahoo .
Optimizacija web sajta podrazumeva skup mera i procesa , sa ciljem da vaš sajt bude izlistan u prvih 10 rezultata , kada neko ukuca reč za pretragu koja je ključna za vaš posao.
Ako na primer vi prodajete mobilne telefone , bilo ko da ukuca reč “mobilni telefon” ce videti vaš web sajt u prvih 10 rezultata na prvoj strani Google.Za razliku od Pay per click gore opisane kampanje, rezultat će se pojaviti u prirodnim (Natural) rezultatima I kada neko klikne na taj rezultat doći ce na vaš web sajt I taj klik vas neće NIKADA NIŠTA koštati.
Ova pozicija ne može da se kupi , već mora da se zaradi , tako što će Google prepoznati da vaš sajt daje najbolje informacije onima koji su - u ovom primeru - tražili mobilni telefon.
Naravno da ce vam ova pozicija doneti puno novih posetilaca , i puno novih poslova- Optimizacija SEO - je skuplja u odnosu na Pay per click model, jer je početno ulaganje skupo, ali posle toga koštanje je samo minimalno održavanje , ali ne plaćate nikada kada neko klikne na vaš web sajt.
Na dugi rok ovo je isplativija opcija.
Najbolje varijanta je da imate poziciju na prirodnoj pretrazi - natural- a da se vaš oglas pokazuje i u sponzorisanim - Pay per click' oglasima. Tako ćete postići maksimalne rezultate.
Optimizacija web sajta je dugotrajan proces , traje 4-6 meseca , I nikome NE MOZEMO da garantujemo da cemo uspeti da vaš sajt postavimo na prvu stranu, ali ako uradite sa vašim web sajtom sve što vam mi predložimo , i ako optimizujemo vaš sajt u 95 % slucajeva cemo biti uspešni.
Naravno vi plaćate SAMO kada vidite vaš sajt na žljenoj dogovorenoj poziciji (30 % depozit se plaća unapred, pre pocetka posla optimizacije vašeg web sajta)
Svaki slučaj je poseban I cena zavisi od sledećeg
- Kakvo je postojeće stanje vaseg web sajta (page rank , broj linkova,struktura web sajta, kontent …)
- Kolika je konkurencija za ključne reci za koje radimo optimizaciju vašeg web sajta
- Za koliko reči hoćete da uradimo optimizaciju

Ako želite da uradimo Optimizaciju vašega sajta , pošaljite nam e mail
dr@pametnioglasi.com

Navedite :
Ime vaše firme
Vaš web sajt
Vaš telefon
Osobu za kontakt

Mi ćemo vas kontaktirati I dati vam konkretnu ponudu.

Social media , Web 2.0 optimizacija, Reputation management

Novi trendovi i način upotrebe interneta pružaju velike mogućnosti da dodjete u kontakt sa vašim budućim klijentima ili da budete u kontaktu sa postojećim.

Twiter, Facebook, MySpace,You Tube, Dig, Delicio

Takozvane društvene mreže pružaju velike mogućnosti da pošaljete vašu poruku na drugačiji interaktivni način. Tako da vaši klijenti mogu da komuniciraju sa Vama.

Optimizacija društvenih mreza je usluga koju pruđamo zainteresovanim klijentima.

 

Jedan član našeg tima (Dragan Stojanović) je Google Advertising professional.

Licenciran od strane Google kao profesionalac koji radi Google oglašavanje. Prvi iz Srbije koji je dobio licencu za ovaj posao.

Da bi neko postao licencirani Google profesionalac , mora položiti ispit, i ispuniti ostale uslove ( da odredjeni deo vremena menadžuje račune svojih klijenata koji troše na ovo oglašavanje najmanje $10,000 za tri meseca ). Kada ispunite sve uslove dobijate zvanje , i pravo da koristite na svom web sajtu kao i u svojim reklamnim materijalima , vizit kartama Profesionalni Google logo. Svaki profesionalac ima svoju stranu na Google.com na kojoj pišu osnovni detalji o profesionalcu.

Ovo je naša strana Klikni ovde ili na logo ispod

Certified by Google

 

Da biste bili sigurni da je neko ZAISTA Licenciran od strane Google, zatražite da Vam pokaže svoju stranu na Google.com i proverite link.

 

Naša glavna kompanija Smart Ad iz Toronta je u kapacitetu da kvalitetno i profesionalno uradi Internet promociju za Vas.

Naše 15 godišnje iskustvo, naše znanje, naša licenca od Googla ( mi smo certified Google Advertising Professional) su naše kvalifikacije.

ROI ( Return on invetsment - Povraćaj investicije ) ne retko je 500% - 600% .

Kontaktirajte nas, biće nam drago da Vam izložimo plan optimizacije Vašega web sajta, koji će biti napravljen prema Vašim potrebama i zahtevima.

 e-mail: info@pametnioglasi.com | Telefon 061 29 555 10

 

 

Formular za početnu procenu naše usluge
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Vaš website:
Upišite 2 + 2= ?
(Obavezno polje)
Vrsta usluge:
Vaš budžet:
Kljucne reči za Vaš posao: Dodatna pitanja: