Facebook - Više od milion korisnika u Srbiji

Strategija
Facebook prisustva

Šta naši klijenti kažu?

Velibor - Medofit

Počeli smo sa oglasima, pa sa optimizacijom, sada imamo i online prodavnicu. I na prvoj smo Google strani. Telefoni zvone, narudžbine stižu.

Vlada - Staklokomerc

Sada znam sta je to Optimizacija sajta. I vidim rezultate . Svaki dan.

Ljubomir - Avaco rentacar

Od kada smo počeli Google oglašavanje, počeli su da nas zovu iz celoga sveta. Telefoni zvone. Ovo radi odlično

Sasa R.- City renta car

Jako sam zadovoljan. Investicija se otplatila.

Svetlana N. - Mogi skola jezika

Od kada su preuzeli kampanju od druge agencije , počeli su dobri rezultati. Pametni Oglasi prate moje zahteve.

Sanja Saric - Advokat

Pametni Oglasi su mi napravili sajt i pozicionirali me na prvu strana Google. Dobila sam nove klijente iz Srbije, Kanade. Telefon zvoni stalno

Facebook poslovne strane - predstavite Vašu firmu na pravi način

 

Komunicirajte sa Vašim klijentima na novi način

Facebook revolucija je donela nove načine komunikacije i na našim prostorima.

Mi možemo da Vas naučimo kako beneficirate od toga.
Pametni Oglasi će vas voditi kroz proces od početka do kraja.

Više od milion korisnika Facebook a u Srbiji . Činjenica koja se ne sme ignorisati. Medju njima su i Vaši potencijalni klijenti. Dajte im šansu da Vas pronadju.

Poslovne strane na Facebook su različite od personalnih. Ne koristite personalne strane za promovisanje Vašega posla .

Facebook poslovna strana , zajedno sa ostalim social media interaktivnim sadržajima može pomoći Vašem poslu.

Ako nemate , mi možemo da napravimo Facebook stranu za Vas.

Kako social media mogu da pomognu ? Mi znamo .

Zovite nas za procenu .

e-mail: info@pametnioglasi.com | Telefon 061 29 555 10

Facebook je socijalna mreža koja Vam omogućava da se povežete sa ljudima celog sveta . Pokrenut je 2004 godine. Danas , 10 godina kasnije , Facebook je dostupan svima i ima više od 1,2 milijarde korisnika širom sveta . Facebook je postao najpopularniji svetski sajt. Prosečan korisnik internet provede više od osam sati svakog meseca na sajtu . Facebook revolucija donela je nove načine komunikacije i na prostorima naše zemlje.
Kompanije su brzo prihvatili Facebook kao novi marketinški kanal. Velike kompanije kao što su Coca Cola, Starbucks , Valmart i Mekdonalds ulažu milione dolara da se promovišu na društvenoj mreži kako bi unapredile svoju bazu klijenata . Poslovne strane na Facebooku danas su postale normalna i uobičajena pojava.
Poslovne stranice na Facebook-u postale su efikasan marketinški alat koji pomaže predstavljanje vaše firme na Internetu. Dodajte svoju Facebook stranicu na vaš web sajt. Dobar način da Vaši klijenti znaju da ste na Facebook-u je da promoviše svoju Facebook stranicu preko Vašeg web sajta . Ovo je takođe veoma efikasan način da dobijete više fanova na svojoj Facebook stranici . Dodavanjem Like dugmeta na Vašem web sajtu ćete dati Vašim posetiocima priliku da lajkuju vašu Facebook stranicu sa Vašeg web sajta . Google vidi vaše strane na Facebook-u čime se značaj Vašeg sajta povećava kao i broj posetilaca na sajtu.
Suština poslovne strane nije u sadržaju i dizajnu. Ona treba da bude primećena od onih kojima su Vaša usluga ili proizvod zanimljivi i aktuelni. Posolovna stranica na Facebook ne treba da predstavlja ličnu kartu firme. Ona treba da pospeši imidž firme, poslovanje i da Vam pomogne da profitirate od nje. Više miliona korisnika Facebook- a u Srbiji je činjenica koja se ne sme ignorisati. Medju njima su i Vaši potencijalni klijenti. Dajte im šansu da Vas pronadju. Poslovne strane na Facebook se razlikuju od ličnih. Ne koristite lične strane za promovisanje poslovanja.
Fejsbuk poslovna stranica je namenjena firmama, radnjama, restoranima, kafićima, proizvodima i sl. Fan stranice se postaje „lajkovanjem“.Poslovna Facebook stranica je javno dostupna i van Fejsbuka. Indeksirana je od strane pretraživača, pa je samim tim bolje rangirana u rezultatima pretrage. Facebook poslovna strana može Vam pomoći u poslu. Facebook povezuje pojedince odnosno krajnje korisnike Vaših proizvoda ili usluga. Preko Facebook poslovne strane povežite se sa njima i obaveštavajte ih o svim novostima, akcijama, novim proizvodim na jednostavan način, brzo I lako preko Vašeg sajta i preko Vaše Facebook poslovne strane.
Facebook je jedna od najjačih kompanija u web industriji. Zato ako planirate da Vašu firmu oglašavate preko interneta, ne bi trebali da izbegavate Facebook. Pravljenjem poslovne facebook strane vrlo brzo možete okupiti ciljanu publiku.
Pre nego što kreirate poslovnu Facebook stranicu važno je da imate jasan cilj

Kako napraviti poslovnu Facebook stranicu?


Ukoliko želite da pokrenete svoju poslovnu Facebook stranicu morate imati na umu sledeće:
Ako već imate otvoren lični Facebook profil, sve što treba da uradite jeste da odete na www.facebook.com/ i kliknite na "Create a Page".i izaberete kategoriju za Vašu Facebook stranu: U ponudi su lokalni biznis brend ili proizvod, kompanija ili organzacija, zabava, zajednica Upišite podatke koji se traže i kliknite na Get Started
Dodajte sliku za Vašu facebook stranu
U polju About upišite opšte informacije o firmi: naziv firme, adresu, brojeve telefona,web adresu
Kliknite na Settings I u opciji Language kliknite na edit i izaberite jezik koji vam odgovara
. Vazno je da Vaša poslovna Facebook strana izgleda lepo i da sve važne informacije posetiocima stranice budu jasno vidljive. Dodajte sliku na naslovnu stranu. Bitno je da budete aktivni na Vašoj Facebook poslovnoj stranici. Objavljujte događaje, statuse, kačite fotagrafije. Fotografije najviše doprinose popularnosti Vaše stranice ,zato što korisnici Facebooka vole da gledaju I komentarišu Cilj svake Facebook stranice je da sakupi što više lajkova. Veliki broj lajkova znači i veći broj posetilaca Vaše stranice. Posle objavljivanja statusa ili fotografije ukoliko imate naprimer 200 lajkova objavljeni sadržaj će biti prikazan kroz naslovnu stranu 200 korisnika Facebooka. Uspešnim prisustvom na Facebook-u izgradićete publiku, angažovati pratioce i posetioce Vaše poslovne Facebook stranice pretvoriti u klijente ili kupce.
Danas Facebook spada u jedan od najvećih medija za besplatno i plaćeno oglašavanje na internetu. Facebook je sada rival Google u smislu izlaganja na internetu i ne možete ga ignorisati Ukoliko pravilno koristite Facebook uz malu količinu novca dobićete veliki broj ciljane publike, što Vam mediji poput tv-a, ,radija, bilborda nemogu pružiti. Važno je da počnete odmah. Facebook poslovna strana je solidna investicija u Vašem poslu, koja Vam daje mogućnost da imate veću izloženost socijalnog oglašavanja. Ukoliko želite da promovišete svoje poslovanje na ovoj društvenoj mreži , napravite sve mudro, ako želite da doprete do većeg broja ljudi.
Napravite svoju poslovnu prezentaciju na Facebook i ponudite preko društvene mreže svoju uslugu ili proizvod. Buudite u stalnom kontaktu sa svojim klijentima, povećajte broj “pratilaca” na Facebook-u, potencijalnih klijenata i proširite svoje tržište.

 

 

Formular za početnu procenu naše usluge
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Vaš website:
Upišite 2 + 2= ?
(Obavezno polje)
Vrsta usluge:
Vaš budžet:
Kljucne reči za Vaš posao: Dodatna pitanja: