Google oglasi – Plasirajte oglase samo onima koji treba da ih vide

reklamiranje na google

Mnogi su se uverili da Google oglasi  zaista imaju neverovatno veliki efekat i da su jedina reklama čiji se učinak  može  lako i precizno izmeriti.

Bilo da ste mala ili velika firma verovatno imate potrebu za reklamiranjem. Google oglasi su  najefikasniji način da plasirate vaš proizvod ili uslugu.

Google AdWords platforma oglašivačima  pruža zaista velike mogućnosti, koje se ogledaju u  vrlo preciznom i tačnom oglašavanju uz plasiranje veoma  bitnih informacija o proizvodima ili usluzi u samom tekstu Google  oglasa.

Google AdWords platforma je  osmišljena da plasira oglas samo onima koji bi trebalo da ga vide!  Ovakav način reklamiranja uz dobru optimizaciju oglasa  smanjuje troškove reklamiranja.

Ako bilo ko od korisnika internerta  unese termin za pretragu koji ima veze sa onim što  vi nudite u oglasu,  Vaš oglas  će se prikazati  u sponzorisanim rezultatima pretrage iznad ili levo od  prirodnih  rezultata. Pokazivanje oglasa se ne naplaćuje , plaćate  samo ukoliko korisnik interneta  klikne na Vaš oglas koji će ga usmeriti na vaš web sajt na kome će  videti sve potrebne informacije o proizvodu ili uslugama koje oglašavate.

Osim na Google pretraživaču, Google AdWords Vam nudi  mogućnost da se vaši oglasi prikazuju   i na drugim sajtovima to jest mreži sajtova koji prikazuju Google  tekstualne ili slikovne oglase. Google mreža multimedijalnog oglašavanja ima milione dobro posećenih sajtova koje posećuju vaši potencijalni klijenti to jest  Vaša Ciljna Grupa.   YouTube je takođe popularan kanal na kome možete plasirati Vašu video reklamu.

S obzirom da ima mnogo dostupnih funkcija, Google AdWords platforma vam omogućava  brojne načine  oglašavanja i plasiranje oglasa  vrlo ciljano onima koji traže ili su tražili proizvod ili uslugu koju nudite.

Kada se reklamirate u bilo kom drugom mediju  Vaš oglas ili reklamu će  videti i  oni koji nisu u potrazi za vašim proizvodom ili uslugomiI nikada ih neće koristiti. Plasiranje Google oglasa  je vrlo ciljano, a uz to imate i alate pomoću kojih možete precizno  izmreti efekat koji oglas postiže. Sada vam je jasno da Google oglasi  imaju odličan efekat.

Profesionalno kreirana reklama na Google-u od strane profesionalaca  Vam može mnogo pomoći. Iskoristite veliko  i dugogodišnje iskustvo  agencije Pametni oglasi koja će na najbolji način voditi kampanju imesto Vas.

 

 

 

 

Probajte Google oglase -2 meseca za 75 Evra

Pozovite 061 29 555 10.

Ljudi traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite.
Da li ste vi tamo?


Mi smo Google sertifikovan partner za Srbiju www.pametnioglasi.com
seo-oglasavanje-na-google

Google oglasavanje – Sponzorisani oglasi

  • Postavicemo Vaš web sajt na prvu stranu Google. Za 24h. Pozovite 061 29 555 10
  • CENA 75 Evra za 2 meseca (ukljucuje našu uslugu i klikove)

Zašto Google oglašavanje treba da radi profesionalac ?