Najčešći oblik internet oglašavanja

Danas je oglašavanje na internetu sastavni deo bilo kog biznisa.  Prednosti internet oglašavanja su velike.

Najčešći oblik internet oglašavanja su Google oglasi . Oglašavati se možete i pomoću banera na  brojnim portalima i web-sajtovima, zatim  e-mail oglasima, video oglasima na  YouTube kanalu, kao i oglasima na  poznatim društvenim mrežama Facebook, Twitter i  Instagram.

Koju vrstu oglašavanja ćete izabrati i koja će za vas biti najefikasnija  zavisi od  tržišta na kome delujete, odnosno  od vrste usluga i proizvoda koje nudite.

Na društvenim mrežama veliki broj potencijalnih kupaca može videti vaš oglas . Ako prodajete proizvod poput  odeće, obuće, hrane, onda će vam jedan od najefikasnijih načina oglašavanja biti  baš društvene mreže.

Ukoliko prodajete specifičnu robu ili usluge vaš izbor su Google oglasi koji funkcionišu po principu ključnih reči na internet pretraživaču.

Oglasi na Google spadaju u najefikasniji vid oglašavanja na internetu.

Ukoliko kampanju na Google postavite pametno , sredstva uložena u oglašavanje će vam se brzo vratiti a ostvarićete i profit.

Prednosti ovog vida oglašavanja su velike. Iz  povratnih informacija koje dobijate, kao što su statistika poseta, stopa konverzija i slično, možete koristeći informacije poboljšati efikasnost kampanje i ROI.(povraćaj investicije)

Kako će Vam Google oglasi  pomoći  da steknete nove kupce ili klijente?

Pomoću kampanje  Google AdWords vaš oglas će se pokazivati  na  Google pretraživaču, vezano za određene ključne reči koje su relevantne za vaš biznis. Na osnovu tih  ključnih reči vaš web-sajt  posetiće  korisnici interneta, koji su zainteresovani za uslugu ili proizvod koji nudite.

Prednost Google AdWords oglašavanja ogleda se u tome , što se Vaš oglas prikazuje samo internet  korisnicima koji su zainteresovani  za vaš proizvod ili uslugu. Jedna od prednosti ovakvog načina oglašavanja, je plaćanje po kliku. Prikazivanje vaših oglasa je besplatno, Google-u plaćate samo onda kada neko klikne na vaš oglas. Dnevni budžet koji ste spremni da potrošite određujete sami. Svo vreme oglašavanja imate potpunu kontrolu troškova. Sistem plaćanja po kliku pruža vam mogućnost  da svoje troškove planirate, pratite efekte kampanje i platite samo  za realne rezultate  vašeg oglašavanja.

Osim na  Google pretraživaču, oglasi se  mogu prikazivati  i na  partnerskim sajtovima  na kojima se prikazuju Google oglasi. Oglasi su  dostupni i  putem cele oglasne mreže što zavisi  od sadržaja oglasa, ključnih reči,  kao i samog sadržaja  web stranice.

Bezbroj je  mogućnosti  koje pruža internet oglašavanje da se približite velikom broju ljudi, da prezentujete svoj proizvod i uslugu, istražujete  tržište ili napravite interakciju sa korisnicima.  Od toga šta je vaš cilj i motiv kreiraćete kampanju koja će na najbolji način odgovoriti  na taj izazov I rezultirati  najboljim mogućim odnosom uložene investicije i postignutog  rezultata.

Probajte Google oglase -2 meseca za 75 Evra

Pozovite 061 29 555 10.

Ljudi traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite.
Da li ste vi tamo?


Mi smo Google sertifikovan partner za Srbiju www.pametnioglasi.com
seo-oglasavanje-na-google

Google oglasavanje – Sponzorisani oglasi

  • Postavicemo Vaš web sajt na prvu stranu Google. Za 24h. Pozovite 061 29 555 10
  • CENA 75 Evra za 2 meseca (ukljucuje našu uslugu i klikove)

Zašto Google oglašavanje treba da radi profesionalac ?