Koliko košta Google oglašavanje?

google oglasavanje

Google oglašavanje sve više postaje najpopularniji vid internet marketinga.

Mnogi bi krenuli sa kampanjom za svoje proizvode ili usluge na Google ali im je nepoznanica koliko košta Google oglašavanje. Odgovor na ovo pitanje teško je dati.

Cena klika može da varira od 0.01 do preko1,00 Eura , a neke ključne reči mogu koštati I mnogo više. U početku treba krenuti sa manjim mesečnim budžetom za kampanju, sa manje ključnih reči , a kasnije kada kampanja počne da  donosi  zaradu budžet se može povećati kao I broj ključnih reči.

Faktori koji  utiču na cenu  oglašavanja na Google su veličina tržišta na kome želite da se oglašavate, broj konkurencije koja se oglašava na ovaj način za iste  kljucne reči koje su relevantne za vaš posao ili uslugui još mnogo drugih faktora. Quality Score ili ocena kvaliteta koja se dobija od  Google-a, takođe utiče na cenu klika. Ukoliko je kvalitet  Vašeg oglasa bolji od konkurencije, čak i ako konkurencija nudi više  po kliku od Vas, Vaš oglas će se prikazati na boljoj poziciji po nižoj ceni.  Za kampanje koje imaju manje tj ograničene mesečne  budžete poželjno je angažovanje stručnjaka za Google Adwords koji će profesionalnim vođenjem kampanje  uštedeti   do tri puta više novca nego da kampanju vodite sami.  Profesionalci za Google Adwords  znaju  kako da vode brigu o budžetu i kako da maksimalno iskoriste budžet  a da se  pritom dobije više novih klijenata.  Cilj Google oglašavanje nije samo pozicija broj 1 nego I dobijanje novih klijenata i povećanje profita.

Prednosti Google oglašavanja su mnogobrojne.  Oglas se prikazuje samo korisnicima  koji traže proizvod ili uslugu koju nudite. Prikazivanje  oglasa se ne naplaćuje – plaćate samo  ukoliko korisnik klikne na oglas. Rezultate oglašavanja možete pratiti do najsitniih detalja. Tačno možete videti i izračunati koliko je Google oglašavanje  isplativo. Imate  apsolutnu kontrolu troškova i dobiti, i  što je najbitnije sami određujete  mesečni budžet to jest iznos novca koji želite potrošiti.

Sa Google AdWords-om dobijate rezultate odmah po aktiviranju kampanje.

Koliki god da je Vaš mesečni budžet, bitno je da ga najbolje iskoristite i ostvarite što veći profit.

Similar posts

Probajte Google oglase -2 meseca za 75 Evra

Pozovite 061 29 555 10.

Ljudi traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite.
Da li ste vi tamo?


Mi smo Google sertifikovan partner za Srbiju www.pametnioglasi.com
seo-oglasavanje-na-google

Google oglasavanje – Sponzorisani oglasi

  • Postavicemo Vaš web sajt na prvu stranu Google. Za 24h. Pozovite 061 29 555 10
  • CENA 75 Evra za 2 meseca (ukljucuje našu uslugu i klikove)

Zašto Google oglašavanje treba da radi profesionalac ?