Zašto se oglašavati na Google pretrazi ili Google mreži

google oglasavanje

Google oglašavanje je  najčešći vid reklamiranja na internetu. Uspeh reklamiranja je zagarantovan jer se vaš oglas pojavljuje  u rezultatima Google pretrage.

Sponzorisani oglasi koji se pojavljuju sa desne strane I gornje strane rezultata  pretrage na Google   kada ukucate određene upite pogađaju  potpuno  ciljnu grupu korisnika pa na taj način posetioce Vašeg sajta pretvarate u svoje klijente. Ovaj  vid oglašavanja daje najbolje rezultate.

U odnosu na druge  metode oglašavanja na Internetu,  cena  oglašavanja na Google je povoljnija. Zakup banera na najposećenijim  sajtovima u Srbije kreće se I do nekoliko stotina evra,  reklamiranje na tv je basnoslovni skupo. Google Adwords naplaćuje samo realizaciju tj. dovođenje posetilaca na vaš sajt što znači da je  pokazivanje oglasa besplatno, plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas.

Oglašavanje na Google pruža mogućnost plasiranja oglasa  samo određenoj ciljnoj grupi koja je zainteresovana za vaše proizvode ili uslugu. Besplatni statistički alati poput  Google Analytics pružaju mogućnost da u svakom  svakom trenutku znate koliko puta je oglas prikazan ,koliko njih je posetilo sajt i na kraju koliko ste imali kupaca Vašeg proizvoda ili usluge koju oglašavate.   Na osnovu ovih informacija  u svakom trenutku mogu se izvršiti korekcije kampanje.  Troškove kampanje možete precizno kontrolisati.

Oglašavanja na Google mreži partnerskih sajtova pruža Vam  mogućnost da svoju firmu ,poroizvod ili uslugu prezentirate na najpoznatijim i najposjećenijim portalima u Srbiji ili zemlji po vašem izboru. Tekstualni oglas, baner, ili  video oglas  se prikazuje kontekstualno, što znači da oglase možete ciljano pokazivati  na sajtovima  koje povezujete sa određenim ključnim rečima u kontekstu sadržaja. Ključne reči  moraju biti relevantne sa sadržajem web sajta  na kojem  će se vaši oglasi pokazivati.

Oglašavanje na Google mreži je način da svoju firmu brendirate, predstavljanjem usluga ili  proizvoda široj publici putem multimedijalnih oglasa raznih  formata ,veličina i dimenzija.

Oglase možete manjati I podešavati  sve dok ne dobijete željeni rezultat.

Google Adwords vam  daje mogućnost da u roku od nekoliko sati vaši oglasi budu na prvoj strani rezultata na Google pretrazi za  relevantne ključne reči  vezane za vaš proizvod ili uslugu koju nudite.

Google oglašavanje je najefikasnije i merljivo Internet oglašavanje.

Similar posts

Probajte Google oglase -2 meseca za 75 Evra

Pozovite 061 29 555 10.

Ljudi traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite.
Da li ste vi tamo?


Mi smo Google sertifikovan partner za Srbiju www.pametnioglasi.com
seo-oglasavanje-na-google

Google oglasavanje – Sponzorisani oglasi

  • Postavicemo Vaš web sajt na prvu stranu Google. Za 24h. Pozovite 061 29 555 10
  • CENA 75 Evra za 2 meseca (ukljucuje našu uslugu i klikove)

Zašto Google oglašavanje treba da radi profesionalac ?