Pametni sat časovnik iz Samsunga

pametan sat

 

Na Berlinskom sajmu tehnike „Samsung” je predstavio pametni sat „galaksi gir”, koji možete koristiti za telefonski razgovor, šetanje  internetom i fotografisanje.

Pametni sat „galaksi gir”,  je lagan uređaj modernog dizajna I  nosi se na ručnom zglobu. Izrađen je od nerđajućeg čelika  i dostupan  je u šest boja.

Koristiti  se za telefoniranje kao i običan telefon, a zahvaljujući kameri snima video-materijal rezolucije 720 piksela. Kapacitet mu je četiri gigabajta, a cena 300 dolara.

Ovaj sat  neće moći da se koristi samostalno za telefoniranje,  već  će morati  da se poveže sa drugim android uređajem iz serije „galaksi” :„nout 2“, „nout 3“, „nout 10“, „galaxy S3“ i „S4“. što će biti otežavajuća okolnost u prodaji.  Karakterišu ga elegantnan dizajn, ekran prečnika 4,1 centimetar, memorija od 4 gigabajta i kamera od 1,9 megapiksela. Sa kamerom od 1,9 megapiksela, zvučnikom i dva mikrofona, „galaksi gir“ je mnogo više od običnog sata.

Težak je samo  74 grama. U prodaji će se naći od 25. septembra u preko 140 zemalja, a cena mu je  300 dolara.

Da bi odgovorili na pozive nećete morati da koristite ruke. Na poziv se odgovara glasovnom komandom „s vojs” tehnologije. Na isti  način pišu se I  poruke, unose novi podaci u kalendar i podešava alarm.

Novost je   i „memografer”, funkcija koja če vam omogućiti  pravljenje video-zapisa i fotografija u pokretu. Korisnici će moći da snime razgovor i sačuvaju ga u tekstualnom obliku.

Pametni  satovi će biti najvažniji novi proizvodi u kategoriji potrošačke elektronike od kada je iPad definisao tržište tableta.

 

Probajte Google oglase -2 meseca za 75 Evra

Pozovite 061 29 555 10.

Ljudi traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite.
Da li ste vi tamo?


Mi smo Google sertifikovan partner za Srbiju www.pametnioglasi.com
seo-oglasavanje-na-google

Google oglasavanje – Sponzorisani oglasi

  • Postavicemo Vaš web sajt na prvu stranu Google. Za 24h. Pozovite 061 29 555 10
  • CENA 75 Evra za 2 meseca (ukljucuje našu uslugu i klikove)

Zašto Google oglašavanje treba da radi profesionalac ?