Kako nauciti rad na Facebook, Twitter Linked in – od sada na fakultetu

Obrazovanje za društvene medije biće formalizovano


Jasno je bez toga se vise ne moze. Facebook, Twitter Linked in ..

 

 


kurs-za-facebook-twitter

Nedavno   Harvard Business Review    istraživanje pokazalo je da samo 12% preduzeća  efikasno koristi društvene medije. Nije dovoljno da znate da pošaljete Twet ili  poruku prijatelju  na Fejsbuku. Imajući u vidu  proširene poslovne aplikacije socijalnih medija I njihov maksimalni uticaj, za savladavanje veština korišćenja socijalnih mreža potrebna je specijalizovana obuka. Zato u 2013 godini očekujte da vidite na univerzitetima kurseve za društvene medije kao I MBA programe posvećene društvenim medijima na prestižnim školama (Sirakuza, NIU, Columbia university, Harvard Business School, kao i desetinama  drugih visokoškolskih ustanova ).

Kompanije će početi da povećavaju edukaciju svojih zaposlenih za društvene medije. Društvenom mediju će se pridružiti I e-mail kao  deo osnovne poslovne pismenosti u digitalnom vremenu.

Svi ovi univerziteti, organizovace obuku kako bi se osiguralo da radnici u osetljivim granama industrije od finansija do zdravstvene pridržavaju regulatorne standarde uzimajući prednosti društvenih medija.

Ova godina se smatra kao godina  porasta  ili skoka društvenih medija. U 2013 godini se očekuje da kompanije koje su posrnule počnu da se oporavljaju uz pomoć unapređenih društvenih tehnologija,  modela inovativnih oglasa kao I proširene baze korisnika širom sveta.

Imate potrebe da Vase drustvena medije mreze pocnu da rade za Vas?
Pametni Oglasi mogu da Vam pomognu. www.pametnioglasi.com

Probajte Google oglase -2 meseca za 75 Evra

Pozovite 061 29 555 10.

Ljudi traže na Google robu ili uslugu koju Vi nudite.
Da li ste vi tamo?


Mi smo Google sertifikovan partner za Srbiju www.pametnioglasi.com
seo-oglasavanje-na-google

Google oglasavanje – Sponzorisani oglasi

  • Postavicemo Vaš web sajt na prvu stranu Google. Za 24h. Pozovite 061 29 555 10
  • CENA 75 Evra za 2 meseca (ukljucuje našu uslugu i klikove)

Zašto Google oglašavanje treba da radi profesionalac ?